Noćni provod i opuštanje u Beogradu posle radnog dana

Ceo dan proveden ispred računara je sigurno iscrljujuć. A sve je više nas koji pola dana provodimo gledajući u ekran i kojima nam je potreban neki vid opuštanja posle posla. Za sve koji vole dobro da se provode, uživaju u finoj muzici, hrani, piću i dobrom društvu – Belgade nightlife and clubs treba da iskuse. Uz raskošnu ponudu kafića, barova, kafana, klubova i splavova na Savi i Dunavu, svako može da nađe mesto koje mu se dopada. Bilo da je leto ili zima, Beogad je centar dešavanja. To i krasi večeri u srpskoj prestonici.

Omiljen grad u regionu, a i šire

Puno stranaca iz regiona, ali i šire – iz Turske, Kine, Grčke, i drugi hrle u Beograd. Svi su čuli da je najbolji baš Belgrade nightlife. Srbi su poznati kao gostoprimviv narod. Otuda i razlog zbog kog se stranci osećaju dobrodošlo u Srbiji. Mnogima je Beograd omiljeni grad u kom biraju da provedu svoj odmor i da „napune“ baterije.

Imaju mogućnost da svake večeri obiđu mesta u kojima se slušaju najrazličitiji muzički žanrovi. Bilo da žele da slušaju srpsku narodnu ili pop muziku, ili njima dobro poznatu stranu muziku. Naravno, ima dosta kafića u kojima nastupaju pravi jazz majstori, tribute bendovi, ili gostuju poznati pevači.

O ponudi pića i hrane da se i ne govori. Ima svega na pretek, jer je nadaleko poznato da se u Srbiji dobro jede i pije. Niko ne može da porekne da je srpska kuhinja jedna od najboljih na svetu. Ko na kraju krajeva ne voli da proba ukusna jela i pića?

Plus, dobar provod u Beogradu mogu sebi svi da priušte. Bilo da su studenti, prosečne platiše, do onih koji žive na visokoj nozi. Svako može da nađe svoje savršeno mesto u Belgrade nightlife ponudi.

Kada se izlazi i gde najčešće?

Ukoliko ne znate koje mesto želite da posetite i lepo se provedete, informišite se na posebnim sajtovima koje mesto nudi ono što vi tražite. Na njima se nalaze sve potrebne informacije o svim poznatim kafanama, klubovima i barovima – od adrese, do broja za rezervaciju mesta. Naravno, ukoliko želite da obiđete više mesta, napravite neki plan. Tako da za par dan, koliko imate na raspolaganju, stignete da iskusite sve čari Belgrade’s nightlife.

Dok se u manjim mestima izlazi u provod obično za vikend, u glavnom gradu Srbije nema pravila. Beograd živi svakog dana i noći. Nudi neiscrpne ideje za lud provod – bilo da je u pitanju radni dan ili vikend. Tako da ne brinite, vaš odmor u Srbiji sve može biti, samo ne dosadan.

Belgrade nightlife – provod za svačiji džep

Studenti najčešće izlaze vikendom, kada nemaju obaveza na fakultetu. Zbog, najčešće ograničenog budžeta, biraju opuštenija mesta na kojima potroše oko 1000-2000 dinara. A provedu se nezaboravno. Naravno, kod zaposlenih ta cifra bude i veća – i više hiljada dinara. Dok stranci znaju da potroše mnogo, mnogo više na beogradskim splavovima i u elitnim klubovima. Ovo je možda i glavni razlog koji izdvaja Belgrade nightlife od noćnog života u gradovima u unutrašnjosti i regionu.

Zbog svega što karakteriše noćni život Beograda, turisti se rado vraćaju u srpsku prestonicu. Bilo da je to za Novu godinu i druge praznike, za festivale i koncerte, ili samo kada žele da provedu svoj godišnji odmor na najbolji način. Beograd je mesto gde će svako naći mesto za sebe.

КатегоријеRazno

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *