Softveri za prisluškivanje i praćenje mobilnih telefona

Prisluškivanje mobilnih telefona odavno nije samo mogućnost, ovaj plan je uveliko ostvariv.

Amaterska špijunaža je svuda oko nas što u vidu gps uredjaja u automobilima i druge špijunske opreme, što u mobilnim telefonima uz pomoć softvera za praćenje i nadzor mobilnih telefona. Ovim softverom možete najdetaljnije moguće otkriti sve aktivnosti na telefonu. Između ostalog možete uz njegovu pomoć raditi sledeće: praćenje poruka i poziva, aktivnosti na društvenim mrežama, koji linkovi se gledaju na internetu i td.

Instalacija softvera za praćenje mobilnih telefona

Da bi se pomenuti softver instalirao na telefon najbolje je pratiti uputstvo. U suštini, sama instalacija ne traje duže od 15ak minuta. Kada se ovaj softver instalira to nije vidljivo. Neće se pojaviti ikonica da je softver instaliran. Telefon koji ste targetirali je potrebno da bude povezan na internet. Tako se prate aktivnosti. Ukoliko i nekada nema interneta, aktivnosti se pamte u telefonu i mogu se pregledati kada se telefon ponovo poveže na internet. Sve se na telefonu snima.

Prisluškivanje

Ima više načina kako se telefon može pratiti. Za početak, možete se registrovati na neki sajt koji kao glavnu aktivnost ima prodaju modela za špijunažu. Nakon plaćanja određene pretplate, dobijate informacije kako instalirati softver i link se dobije u sms poruci. Kada ste blizu mobilnog koji je predmet vašeg interesovanja potrebno je samo prekopirati link iz sms poruke.

Takođe, sve ovo za vas može uraditi neka firma koja se bavi praćenjem i prodajom špijunske opreme. Najpopularniji i najčešći način jeste hakovanje i ugradnja softvera. Na ovaj način se prvo hakuje mobilni operater, a nakon toga i sim kartica. Ova usluga je najjednostavnija, ali i najskuplja.

Najpopularniji špijunski softveri

Ovi softveri su u legalnoj prodaji i lako dostupni. Pogodni su za sve novije android i iOS uredjaje. Najpopularniji softveru su XNSPY, Spyzie, SpyFone, mSpy i Trackmyfone. Kupoivnom i plaćanjem licence, oni mogu postati vaši. A zatim možete pratiti sve: sms, razgovore, email, FB Messenger, Viber, WhatsApp… Međutim, moramo skrenuti pažnju da, iako su softveri u legalnoj prodaji, njihovo korišćenje podleže ograničenjima propisanim važećim zakonima naše države.

Dodatne opcije softvera

Dodatne opcije koje su dostupne putem navedenog softvera za mobilne telefone podrazumevaju da se može izvršiti zakazano snimanje okoline telefona kao i da se uživo snima video i prave fotografije. Takođe, telefon koji se prati se može locirati do 10m posredstvom gps satelita i wifi mreža. Softver takođe daje mogućnost uvida u telefonski imenik i kompletan spisak prijatelja. Osoba koja prati može čak i blokirati dolazni poziv ako ne želi da neko osobu koja se prisluškuje zove.

Detekcija šifri

Određeni softveri za praćenje imaju i dodatnu naprednu opciju koja se zove Keylogger. Time se može steći uvid u sve korišćene šifre u telefonu. Ovim se može videti pin bankovne kartice i mnogi drugi jako poverljivi podaci. Takože, zahvaljujući njemu se stiče uvid u kompletnu internet aktivnost, koji su se sajtovi posećivani, jer se url adrese sajtova automatski pamte.

КатегоријеRazno

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *