Sve prednosti koje vam nudi Work and Travel program

Vaši prijatelji pričaju o Work and Travel programu. Znate već nekog ko je učestvovao. Mladi ste, željni avanture… Želite da steknete nova iskustva i upoznate nove ljude… Želite da provedete nezaboravno leto. Želite da zaradite i vratite se bogatiji za nova prijateljstva. Želite da usavršite svoje znanje engleskog jezika. Work and Travel je sigurno opcija o kojoj morate ozbiljno razmisliti, a mi vam predstavljamo 5 najvećih prednosti ovog programa.

Usavršavanje jezika

Znanje engleskog jezika je nešto što se u današnje vreme podrazumeva. Za svaki “bolji” posao biće vam neophodno, pa jedan od razloga da se upustite u Work and Travel avanturu jeste i mogućnost da to znanje usavršite. Bolja prilika za to vam se neće pružiti, jer nijedan kurs jezika ne može zameniti život i rad u zemlji u kojoj je engleski jezik maternji. Osim što ćete proširiti svoj rečnik i ispraviti gramatiku, najveći napredak ostvarićete u izgovoru, jer ćete biti u prilici da svakodnevno slušate kako zaista engleski jezik “treba da zvuči”.

Zarada

Jedan od glavnih motiva studentima da se prijave i učestvuju u ovom programu jeste finansijske prirode. Zašto da ne? Poslovi preko omladinskih zadruga, kao i sezonski poslovi u Srbiji, mogu vam obezbediti džeparac, ali Work and Travel vam pruža mogućnost da zaradite ozbiljniju sumu novca, koja će vam biti dovoljna za godinu-dve ili koja će vam obezbediti nastavak studiranja ukoliko roditelji nisu u mogućnosti da vam pomognu. Takođe, možda ćete se osmeliti, kada već imate finansijsku zaleđinu, i da pokrenete neki sopstveni biznis. Da biste dobro zaradili, budite spremni da tokom trajanja programa radite i po dva posla. Saznajte više o prednostima koje nudi Work and Travel program putem ovog sajta.

Sticanje radnog iskustva

Mladi u Srbiji često nisu u prilici da steknu radno iskustvo, a, ukoliko pratite oglase, videćete da mnoge kompanije i poslodavci upravo to traže. Iako učestvovanje u Work and Travel programu uglavnom ne nudi mogućnost da radite ono za šta se školujete, to će vam svakako biti plus u biografiji i nešto što može privući poslodavca da baš vas pozove na razgovor.

Putovanje iz snova

Razmislite da li će vam se ikada pružiti prilika da u sopstvenoj režiji otputujete u SAD. Work and Travel je odlično osmišljen program koji vam pruža priliku i da radite i da putujete, kao što i samo ime kaže. Posle završetka radnog perioda na raspolaganju vam je mesec dana koje možete iskoristiti da putujete širom Amerike i posetite neke od najatraktivnijih destinacija ove zemlje, koje su ujedno i neke od najatraktivnijih svetskih destinacija. Prošetajte Njujorkom, kupajte se na prelepim plažama Majamija i, što da ne, proverite kakve ste sreće u nekoj od kockarnica u Las Vegasu. Sve su to iskustva koja ćete pamtiti celog života.

Upoznavanje novih ljudi i nove kulture

U Work and Travel programima učestvuju mladi iz celog sveta, pa je ovo prilika da steknete prijatelje sa svakog kontinenta, što vam možda otvara mogućnost i za neka druga daleka putovanja, kao i priliku da svoje nove prijatelje ugostite u Srbiji. Pored toga što ćete se upoznati sa američkim načinom života, njihovom kulturom i običajima, vi ćete upoznati kulturu i običaje svih drugih studenata koji tu dolaze iz najrazličitijih delova sveta. Možda ćete tokom trajanja ovog programa upoznati i ljubav svog života. Možda ćete odlučiti da odlazak u inostranstvo i život tamo, a možda i da nastavite studiranje u Americi.

 

 

 

 

КатегоријеRazno

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *