Cirkoni – neočekivani detalj koji može da ukrasi baš sve

Više puta smo imali priliku da se uverimo u moć detalja kada je u pitanju skretanje pažnje, ali ako do sada možda ipak niste pronašli onaj pravi detalj za sebe, danas ćemo sigurno rešiti i taj „problem“. Sigurno ste primetili da je (ponovo) u trendu biti šljokičav, šljašteći i upadljiv, zbog čega ovde nastupaju cirkoni kao pomalo neočekivan detalj koji sada možemo da vidimo svuda, počevši od mode, preko lepote, pa sve do trendova u uređenju enterijera. Dakle, cirkoni su svuda!

Cirkoni i nakit

Pre svega, cirkoni se najpre dovode u vezu sa nakitom, iako ove godine ovde nije kraj. Minđuše sa cirkonima su savršen poklon za dragu žensku osobu, vereničko prstenje sa cirkonima je nepogrešiv izbor za postavljanje čuvenog pitanja, privesci sa cirkonima odlično dopunjuju narukvice i ogrlice koje već imate… Dakle, bilo koji komad nakita ukrašen cirkonima automatski postaje lepši, upadljiviji i zavodljiviji, u to nema sumnje!

Cirkoni i makeup

Ipak, cirkoni se polako sele i u beauty svet. Pitate se kako? Pa, dovoljno je da svom svakodnevnom, večernjem makeup look-u dodate malo sjajnih ukrasa i spremni ste za ekstravagantan provod. Makeup umetnice obično cirkone lepe na usne, stvarajući sjajni, umetnički, 3D efekat. Cirkoni mogu da ukrase i savršeno izvučen ajlajner, a sve u zavisnosti od efekta koji želimo da postignemo.

Cirkoni i odeća

Privesci sa cirkonima ove godine neće krasiti samo narukvice, ogrlice ili minđuše i generalno nakit. Privesci ukrašeni na ovaj i mnoge druge upadljive načine pronašli su svoje mesto na obući, torbama, kaiševima, odeći i mnogim drugim neočekivanim mestima kada je u pitanju moda. Na primer, sigurno ste primetili da na mnogim modelima maskica za telefon koje se danas smatraju „ozbiljnim“ aksesoarom vise privesci, a što su oni upadljiviji to je bolje. Ah da, pa i maskice za telefon su ukrašene cirkonima! Dakle, pravilo je jednostavno – gde god može da stoji cirkon, on definitivno tu i treba da stoji!

Cirkoni i enterijer

Privesci sa cirkonima, vereničko prstenje sa cirkonima i generalno nakit su logično mesto za postojanje ovakvih sjajnih ukrasa. Veliki izbor vereničkog  prstenja sa cirkonima možete pogledati na ovom linku.

Ono što moramo reći jeste da se cirkoni sve češće pojavljuju i kao sastavni deo dekoracije za enterijer. Mnogi ukrasi za dom bilo koje vrste sadrže upravo ove sjajne elemente, a kada ih pametno upotrebite vodeći se onim „više je manje“ pravilom celokupan utisak može da bude zaista lep. Ako je vaš dom uređen minimalistički, malo sjaja tu i tamo izgledaće zaista dobro i sa ukusom.

Bez obzira na to kakav je vaš stav prema cirkonima, morate da priznate da u gotovo svim slučajevima malo sjaja zaista izgleda savršeno i na mestu. Ako ništa drugo, cirkoni i šljokice vam mogu pomoći i da se osetite bolje jer nešto što je veselo i svetlucavo sasvim sigurno pozitivno utiče i na vaše raspoloženje. Zato, kad god osetite da vam je potrebno malo „bustovanja“ posegnite za nekim sjajnim, šljaštećim predmetom koji će vas odmah asocirati na dobru atmosferu, pozitivnu energiju ili druge lepe i vesele uspomene. Samo da znate, disko kugle ili novogodišnji ukrasi nisu za džabe tako svetlucavi!

 

КатегоријеRazno

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *