Da li su bicikle vozilo IT sveta? – 5 stvari za lakšu svakodnevicu

Ulaganja u automobil u smislu opremanja, popravke kvarova i dolivanje goriva su čini se beskonačna. Pored onog obaveznog dela, a to je sipanje goriva bez kojeg on ne bi mogao ni da ide kao i obavezne opreme koju mora da poseduje, auto ima izobilje dodatne opreme. 

Njihova glavna uloga je da olakšaju vožnju i učine put komfornijim i potpunijim. Pored toga neki delovi namenjeni su za dodatno uživanje ili ispomoć na putu. 

Parking senzori za lakše parkiranje

Na našem tržištu u ponudi je nekoliko proizvođača parking senzora čija je glavna svrha, kao što im ime kaže, da pomognu vozaču u situacijama parkiranja njihovog vozila. Obično imaju mogućnost ugradnje kao prednji ili zadnji sistem, sa senzorima i zvučnim signalima. Poseban značaj imaju kod parkiranja prilikom vožnje unazad da upozore vozača na prepreke na koje nailazi tom prilikom i koje su u nekim uglovima oku nevidljive. Postoji nekoliko modela od čega zaivis i njihova cena, a vi ćete birati shodno vašem vozilu u budžetu predviđenom za to. 

Držač za mobilni telefon za automobil

Ovaj proizvod je popularan godinama uznad i zaista se pokazao kao veoma praktičan saveznik u vožnji. Cena ovog držača je pristupačna i svaki prosečan vozač može da ga priušti. Olakšava putovanje na taj način što ga možete postaviti tamo gde vama odgovara i što imate preglednost puta i ekrana istovremeno. Posebno je praktičan kod dužih putovanja i onda kada koristimo mape za prelazak od jedne do druge tačke. U Srbiji je dostupno mnoštvo različitih modela i proizvođača i ovo je lako dostupan proizvod kod nas. Radi se o manje više univerzalnom proizvodu gde svako može izabrati najadekvatniju opciju za sebe. 

Obloga volana ima dvostruku ulogu

Kada govorimo o kvalitetnim navlaka za volan onda one imaju dvostruku funkciju. Prva je da su napravljene od kvalitetnog materijala sa delovima od gume koji omogućavaju bolje hvatanje volana. Sa druge strane obloge imaju i zaštitničku funciju u smislu da štite volan od oštećenja. Uglavnom se radi o univerzalnim modelima koji odgovaraju većini tipova volana. Uz to ovaj proizvod svakako može uticati i na eksterijer vašeg vozila i učiniti ga još boljim i lepšim. 

Nasloni za ruku za veću udobnost

Još jedan uglavnom univerzalni proizvod predstavlja deo dodatne opreme za automobile  koji ima svrhu da poveća udobnost tokom vožnje. Savremeni dizajn omogućio je da naslon za ruku ima još neke prednosti koji se ogledaju u tome da se on pravi tako da se u njega mogu odlagati i sitniji predmeti koji se koriste svakodnevno u vožnji. Nasloni za ruke sastoje se od prilagodljive i podesive osnove, jednostavni su za upotrebu i rukovanje i na isto tako lak način se mogu skloniti kada vam više nisu potrebni. Takođe utiču na celokupan eneterijer vozila. 

Nosači za bicikle za lakše putovanje i transport

Putovanje na odmor i transport kofera i pomoćnih stvari nikada nije bio lakši s obzirom na razvoj tehnologije koji nam je omogućio da u svom automobilu prevezemo razne stvari na bezbedan način. Jedan od dodatnih delova auto oprema, a kao veoma koristan, pokazao se nosač za bicikle. Više ne morate da razmišljate kako ćete da prevezeti dečiju omiljenu zanimaciju od jedno do drugog mesta.

Tu su razni nosači za bicikle koji se razlikuju po nekim karakteristikama. Najpopularniji su nosači za bicikle za krov automobila jer se lako postavljaju, jednostavni su za upotrebnu, ne utiču na preglednost tokom vožnje. Sa druge strane ovi nosači za bicikle potpuno su siguran i bezbedan način za transport. Pored toga postoji još modela nosača za bicikle koji se mogu naći na našem tržištu. Nosači za bicikle dostupni su u svim bolje opremljenim radnjama, a mogu se naručiti i puten online shop-ova. 

3 одговора на „Da li su bicikle vozilo IT sveta? – 5 stvari za lakšu svakodnevicu“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *