Inspiracija: kako da kombinujete patike ove sezone

Ove modne sezone patike će biti potpuni hit: nosićete ih u onim prilikama i sa onom garderobom kakvom nikada do sada ne biste ni pomislili. Stoga, nabavite sebi udobna dva-tri para i krenite u nove avanture u obući koja prija stopalima. I, istovremeno, nemojte se opterećivati – šta god da obučete, patike će se sa tim slagati!

Patike za šetnje i putovanja

Udobne patike za šetnju i duga hodanja prilikom poseta raznim gradovima tokom putovanja uglavnom su platnene i veoma udobne, a mi vam preporučujemo da tražite i modele sa nešto mekšim đonom i malo stabilnije ukoliko planirate da na nogama provodite čitav dan.

Kada su u pitanju boje, ovoga puta birajte patike u drečavim bojama kako biste bili primećeni i kako biste uveselili sebi svaku gradsku i šetnju u prirodi. Sa njima kombinujte teksas šorts da dubokim strukom i majice sa zanimljivim natpisima, uz ranac koji je takođe neizbežan ove sezone.

Patike za izlaske i svečane prilike

Ove sezone, patike će se nositi i u večernjim izlascima, i to ne samo na koncertima i festivalima na otvorenom. Mnogobrojni modeli u zlatnoj i srebrnoj boji, sa istim takvim pertlama, oni sa šljokicama ili pak patike sa štrasom, duboke, i plitke, biće potpuni hit.

Možete ih kombinovati sa kratkim uskim haljinama, ali i sa dugim lepršavim u hipi stilu, dok se i svečane haljine mogu ukombinovati sa plitkim starkama ili drugim platnenim patikama, te ćete biti zaista šik i primećeni.

A ako planirate svadbu, razmislite da iskombinujete patike sa venčanicom – to je uvek veoma slatka i moderna opcija, a svakako ćete biti neobični i drugačiji.

Patike za sportske aktivnosti

Sportske aktivnosti bilo kog tipa ne mogu proći bez ove vrste obuće, samo je treba pametno birati.

Patike za trčanje i grupne sportove, poput odbojke, trebalo bi da obezbede stabilnost, ali i da budu dovoljno fleksibilne. Uložite u dobar i moderan par, i nemojte rizikovati sportske povrede sa nekvalitetnom obućom koja nije namenjena rekreaciji.

Ovom prilikom birajte klasične sportske patike u drečavim bojama koje su ove godine potpuni hit, i koje vam obezbeđuju mogućnost da budete moderni u svakoj prilici. Sa njima se najbolje slažu sportske helanke i široke majice na bretele koje dodaju šik notu svakoj vrsti fizičkih aktivnosti.

Patike za posao

Verovali ili ne, ove sezone neće biti čudno ako patike postanu vaš izbor i za posao.

Klasični platneni plitki modeli, pa i patike bez pertli koje podsećaju na espadrile, biće sjajan izbor uz pantalone, košulje i sakoe. Za svečanije sastanke ili proslave firmi tu su malopre pomenute patike sa štrasom ili šljokicama za noćne izlaske, dok se čak i klasične sportske patike – ali nikako u beloj, već u nekoj pastelnoj boji – mogu birati za posao.

Sa njima će najbolje biti da kombinujete ravne haljine do kolena u jednoj boji ili pak mantil-haljine, čemu će dodatnu oštrinu dati strogo krojeni kraći sakoi.

Istovremeno, sve ove patike dobro će se uklopiti uz duge lepršave suknje i haljine, kojima u hladnijim danima možete jednostavno dodati toplije džempere-tunike na raskopčavanje.

Udobnost je imperativ, sledite ga.

КатегоријеRazno

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *