Najbolji kafići za rad po meri svakog frilensera

Savremeno doba i moderne tehnologije donele su nam i mnogobrojna nova zanimanja. Među popularnim poslovima posebno se izdvajaju ona koja se rade od kuće i za čije obavljanje nije potrebno napustiti dom.

Frilensera danas ima sve više, što je i logično imajući u vidu sve benefite koje donosi takav posao. Pre svega, oslobođeni ste svakodnevnog odlaska na posao, što vam štedi dosta vremena, ali i živaca svakodnevno izgubljenih u saobraćaju ili gradskom prevozu. Takođe, kao frilenser nemate nadređenog, te je i manja mogućnost da ćete upasti u konflikt ili trpeti bilo kakvu nepravdu na poslu. Rad od kuće povoljan je i u smislu organizacije vremena, jer sami sebi planirate aktivnosti, pa tako možete napustiti svoje “radno mesto” ako procenite da imate nešto zanimljivije čime biste mogli da se bavite u tom trenutku.

Najveća prednost rada od kuće

Verovatno jedna od najvećih prednosti u kojoj mogu da uživaju frilenseri jeste to da svoj posao mogu da obavljaju u komforu svog doma i to obučeni u neformalnu garderobu. Svakodnevno sređivanje za posao njima ne predstavlja opterećenje, jer nemaju nikave potrebe za tim. Međutim, iako zvuči suviše dobro da bi bilo istinito, nakon nekog vremena dođe do zasićenja i frilenseri ponovo krenu da maštaju o druženju sa ljudima i izlasku iz svog doma. Srećom, za većinu njih jedino oruđe koje im je potrebno za rad je samo laptop, a to znači da svoj posao mogu poneti svugde sa sobom. Takođe, u prestonici ima sve više i više ugostitelja koji su usmereni na to da ugoste frilensere i da im obezbede savršeno mesto za neometan i prijatan rad. Ovo su samo neki od njih:

Restoran Magaza

Lokal Magaza smešten je na promenadi Beton hale i ima nestvarno lep pogled na reku i okolni pejzaž. Pa, kada je već vreme da se napusti dom da bi se posao obavljao nekom prijatnijem ambijentu, ovaj restoran je baš pravo mesto za to. U toplim danima frilenseri mogu zauzeti mesto u bašti i uživati u prirodi, što će im olakšati posao, a dan učiniti prijatnijim. Ukoliko tokom rada ogladnite, obučeni kuvari restorana Magaza tu su da vam pripreme neki od ukusnih specijaliteta moderne i tradicionalne kuhinje. Prijatna atmosfera ovog mesta može vas očarati, pa odlučite da probate neko pivo iz njihove mnogobrojne ponude, što će vas privoleti da u Magazi ostanete i uveče, nakon posla, na nekoj od fantastičnih muzičkih svirki.

Hotel Hyatt

Jedan od najpoznatijih u našem gradu, hotel Hyatt predstavlja pravu oazu za prijatan i opušten rad svakog frilensera. Restorani u okviru hotela mogu biti savršeno mesto za samostalan radi, ali i odlična lokacija za sastanak sa vašim poslovnim saradnicima. Kako se nalazi blizu svih važnijih poslovnih centara, hotel Hyatt biće strateški nabolja tačka koju možete odabrati tom prilikom.

Time Out

Stari dobri restoran Time Out smešten je na makiškoj strani Ade Ciganlije, a ovakva njegova lokacija odgovorna je za to što je skriven od buke i gužve, ali i okružen neodoljivom prirodom. Dakle, ispunjava baš sve uslove koji su potrebni jednom frilenseru da aktivno obavlja svoj posao, istovremeno uživajući u prijatnom ambijentu i očaravajućem pogledu na jezero. Na vama je samo da ponesete važne uređaje, a inspiracija i ideje će na ovom mestu nadolaziti same.

КатегоријеRazno

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *