Previše radite, a želite da vaše dete provodi kvalitetno vreme dok ste vi na poslu – dečije igraonice su rešenje!

Dečije igraonice su postale jedno od najpopularnijih mesta, kako za čuvanje dece, zamenu za vrtić, kao i proslave rođendana. Samim tim opremljene su rekvizitima i programima koji zadovoljavaju sve dečije potrebe, tako da roditelji mirno mogu da ostave mališane na čuvanje upravo na ovim mestima.

Deca su uvek u sigurnim rukama

Osoblje u igraonicama čine stručni vaspitači i rekreatori, koji znaju  da prilagode aktivnosti dečijem uzrastu. Ako ostavljate decu u celodnevnom boravku možete biti sigurni da će vreme provedeno u igraonici biti kvalitetno ispunjeno. Kako tamo ima i druge dece, vaše dete će biti okruženo svojim vršnjacima što će podsticati njihovu socijalizaciju. Boravak dece ispunjen je kreativnim radionicama i obrazovno-vaspitnog programa, u kojima dete razvija svoje veštine u crtanju, muzici, plesu, učenju engleskog jezika. Za veoma malu decu obezbeđuju se krevetići za popodnevno spavanje, dok je za školarce uključeno više edukativnog sadržaja, tako da je briga za decu svakog uzrasta na najvišem nivou.

Ukoliko je igraonica vaš izbor za proslavu rođendana, celokupnu organizaciju možete da prepustite osoblju. Od animiranja dece, pripreme zabavnog sadržaja, igrica i igračaka, do keteringa i rođendanske torte, obezbediće igraonica, i to baš po meri dece. Rekreatori imaju iskustva sa decom svih uzrasta, i znaju da prema tome  pripreme kvalitetnu zabavu za pamćenje. Pored toga što ih animiraju, rekreatori su tu da vode računa o vašem detetu, da ih prate kroz igranje i čuvaju.

Prostor po meri dece

Kvalitetne dečije igraonice poseduju veliki prostor, komotan za sve dečije aktivnosti. Uglavnom je tu veliki broj sprava kao što su tobogani, tramboline, penjalice, tereni za fudbal i košarku, kao i veliki broj igračaka za dečake i devojčice.  Ono što je bitno jeste da sve bude bezbedno i od kvalitetnih materijala. Sprave za igranje treba da budu okružene mekanim strunjačama, tako da se dete ne povredi ukoliko padne. Neke igraonice poseduju i mali teatar u kome se održavaju predstave za decu, a u nekima ima i poseban prostor koji je dizajniran kao diskoteka za stariju decu. Možete biti sigurni da će vaše dete uživati u vremenu provedenom u igraonici.

Dobra stvar je što u većini igraonica postoji kafeterija za odrasle. Tako, ukoliko vam je dete na rođendanu, dok ga čekate možete se u prijatnoj atmosferi opustiti uz kafu sa drugim roditeljima.

Deca zadovoljna, roditelji bezbrižni

Ukoliko imate neodložne obaveze, ili želite malo vremena za sebe za opuštanje ili šoping, najsigurnije je da dete ostavite u igraonici. Mnoge igraonice u ponudi imaju čuvanje dece po satu, tako da mirne savesti možete ostaviti svog mališana i biti sigurni da će on to vreme provesti u zabavi i igri. Deca školskog uzrasta mogu koristiti igraonice kao dnevni boravak, gde zajedno sa vaspitačima rade domaće zadatke ili obnavljaju naučeno gradivo. Sve je češća pojava da, usled nedovoljno mesta u vrtićima, roditelji kao zamenu izaberu igraonicu, jer vaspitači u igraonicama omogućavaju da deca kvalitetno provedu vreme, da uče, izražavaju svoju kreativnost i maštu. Za razliku od vrtića u kojima je tačno određeno u koje vreme deca dolaze i odlaze, u igraonicama vi određujete to vreme prema svom rasporedu. Neke igraonice rade i vikendom, što je dodatna pogodnost za roditelje.

КатегоријеRazno

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *