Webiz 2017 na Zlatiboru

Ukoliko vas zanima poslovna primena interneta i želite da o ovoj temi saznate više, kao i da se u vezi sa tim povežete sa ljudima koji vam mogu pomoći i od kojih možete mnogo toga da naučite, onda je Webiz edukacija na Zlatiboru pravi događaj za vas.

Zabeležite da se održava od 16. do 18. juna 2017 u hotelu Palisad.

Šta je Webiz edukacija?

Webiz poslovna edukacija traje tri dana i već četiri godine se redovno održava. Na ovoj edukaciji govori se o koriščenju interneta u poslovne svrhe, pa se posetiocima pruža mogućnost da steknu pravu sliku o mogućnostima koje biznisu pruža digitalni svet. Takođe, ako se bavite izradom web sajtova Webiz edukacija je idealno mesto da se upoznate sa uspešnim ljudima iz ove branše, što može biti itekako važno.

Prema tome, Webiz edukacija je osmišljena za poslovne ljude, preduzetnike, ali i za one koji su zaposleni u marketing sektoru ili se bave prodajom ili IT-em. Webiz vam može pomoći da odgovorite na neka od sledećih pitanja koje mogu značajno uticati na vaše poslovanje: kako nastupiti u digitalnom svetu, gde usmeriti pažnju, koga angažovati, itd.

Webiz na Zlatiboru – Učionica sa najboljim pogledom

Od 16. do 18. juna Zlatibor će biti centar digitalnog sveta Srbije. Svoja predavanja će održati 26 stručnjaka. Neki od predavača su Vladimir Zarić (Head of Digital@Publicis One), Ivan Minić (internet preduzetnik), Ivan Bildi (internet marketing konsultant), Radomir Basta (suosnivač Tarzanije)…

Program edukacije podeljen je na dva dela: digitalni marketing i primena digitalnog marketinga u turizmu. Kako ima mnogo programa,odvijaće se paralelno u dve sale, pa će posetioci Webiza moći da izaberu ono što ih najviše zanima.

Između ostalog, govoriće se o digitalnom marketingu i ulozi društvenih mreža, oglašavanju na internetu, preduzetništvu, kreiranju sadržaja za internet, o native advertajzingu i email marketingu.

Ovogodišnji slogan Webiza na Zlatiboru glasi „Učionica sa najboljim pogledom“.

Time se aludira da je Webiz, pre svega, mesto gde mnogo toga može da se nauči, ali se upućuje i na nestandardnost „učionice“. Naime, Zlatibor je zahvaljujući svojoj predivnoj prirodi i turističkoj atraktivnosti odlično mesto za trodnevni beg iz grada, ali i za mogućnost da čuje nešto novo i korisno.

Kako se prijaviti za Webiz na Zlatiboru?

Za Webiz edukaciju se možete prijaviti preko sajta webiz.me. Cena kotizacije je 16.000 dinara i u nju je uključeno praćenje trodnevnog programa predavanja, poklon paket, networking večera, pauza i izlet, prezentacije koje su dostupne i nakon Webiza, kao i sertifikat o odslušanom programu edukacije.

Kotizacioni paket ne obuhvata smeštaj i prevoz, ali je za posetioce Webiza određena specijalna cena smeštaja u hotelu Palisad (noćenje sa doručkom je 30 ili 40 evra, u zavisnosti od tipa sobe).

Ukoliko nema mesta u hotelu Palisad, smeštaj na Zlatiboru možete potražiti ovde.

Webiz na Zlatiboru obećava korisne informacije i dobru priliku za učenje. Na vama je da ga posetite.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *