Kako proveriti da li vas partner vara

Kada ste upoznali vašu drugu polovinu i zaljubili se, bili ste sigurni da je to za ceo život. Neko vreme  je bilo bajkovito, ali je vaš partner  promenio svoje ponašanje i više ništa nije isto. Trudite se da doprete do njega i otkrijete o čemu se radi, ali bezuspešno. Javlja vam se sumnja da postoji treća osoba, ali niste sigurni, sami negirate tu mogućnost. Obratite pažnju na njegovo ponašanje u određenim situacijama kako biste se uverili da li je sumnja opravdana. Evo nekoliko signala.

Pratite govor njegovog tela

Osobu koja laže ili nešto krije odaju signali koje njegovo telo šalje. Poznato je da onaj ko ne govori istinu ne gleda svog sagovornika u oči, nervozan je dok priča i trudi se da jednu običnu priču „obogati“ detaljima, ali i lupka prstima o sto ili pravi pokrete nogom. Dok razgovarate, a on izmišlja priču, može se javiti ubrzano disanje, što je još jedan od razloga da ne poverujete u njenu verodostojnost.

Mobilni telefon i kompjuter

Većina prevara danas biva razotkrivena putem mobilnog telefona i kompjutera. Bilo da partner koji sumnja čita poruke, mejlove, proverava pozive može doći do sadržaja koji će potvrditi njegove pretpostavke, osim ako „varalica“ ne briše svoje tragove. Ako izlazi napolje da bi telefonirao, nosi mobilni sa sobom u kupatilo, utišava zvono, jasno je da nešto krije. Primetili ste da je promenio i šifru za otključavanje, kao i da briše istoriju pretrage. Mnogo signala da nešto nije  redu.

Česta putovanja i izlasci

Vaš partner u poslednje vreme često službeno putuje, izlazi sa društvom nasmejan, a vraća se kući namršten i nervozan. Žali se na poslovne partnere, duge i mučne sastanke, ručkove i nesposobne službenike. Od toliko stresa mora da se opušta u noćnom provodu do kasno. I tako često, što ranije nije bio slučaj.

Intuicija

Istraživanja pokazuju da skoro svaki partner koji posumnja na prevaru bude u pravu. Jednostavno, primeti znake koje onaj koji vara i ne zna da daje. Intuicija je u ovom slučaju nepogrešiva. Pa ipak, iako u dubini duše zna šta se dešava, ništa nije gotovo dok za to nema i materijalan dokaz. Ako sam ili sama ne može da potvrdi svoje sumnje, najčešće se obraća za pomoć agencijama koje mogu da pomognu.

Privatni detektiv

Vrlo je popularno danas biti detektiv, jer su potrebe za ovim kadrovima sve veće. Prevara je sve više, kako ljubavnih, tako poslovnih i mnogih drugih. Detektiv će pratiti vašeg partnera u stopu i doneti vam preko potrebne dokaze. Od fotografija i snimaka ne može biti verodostojnijeg dokaza.Osim fotografija i snimaka i prisluskivaci mogu dati opipljive dokaze, jer su mali i lako se koriste.

Špijunski softver

S napretkom tehnologije napreduje i praćenje. Mnogobrojne agencije nude najsavremeniju opremu za špijuniranje. Lako je dostupna, može se kupiti i preko interneta, a jednostavno se i instalira i koristi. Ove spravice su toliko usavršene da ih je nemoguće primetiti, a pružaju mnogo informacija. Najsavremeniji su svakako špijunski softveri koji se instaliraju u mobilne telefone. Pomoću njih je moguće pratiti razgovore, čitati sms poruke, prisluškivati viber i druge aplikacije. Omogućavaju čak i praćenje kretanja.

Šta kada imate dokaz

Dok ne potvrdite svoje sumnje, još se nadate da to nije istina. Kada shvatite da je ipak tačno da ste prevareni, posle ogromnog razočarenja i nerviranja, skupite snagu, saberite se i razmotrite hladne glave šta dalje. Sagledajte sve aspekte prevare, pa sa svojim partnerom iskreno porazgovarajte o svemu i zajedno donesite oduku da li vaš zajednički život više ima smisla ili svako treba da nastavi svojim putem.

 

 

КатегоријеRazno

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *