Kako da izborom okvira za naočare najbolje iskažete svoj karakter

Optičarske radnje su pune raznih modela naočara, odnosno okvira za naočare. Čini nam se da bismo u nedogled mogli da probamo, isprobavamo i biramo naočare koje nama odgovaraju. Ukoliko se vaša potraga oduži, onda znači da želite nešto što je idealno, što je vrlo moguće da ne postoji. I to ne da ne postoji stvarno, već ste videli mnogo okvira i sada ste došli u situaciju da ni ne znate šta tačno tražite. Dakle, to može da bude problem ukoliko obilazite više optičarskih radnji. Međutim, ukoliko ne obiđete opet ćete misliti da ste nešto propustili. Kako ne biste imali ovaj osećaj treba da znate da izaberete naočare u skladu sa sopstvenim karakterom.

Osećajni i pažljivi  – biraju kockaste oblike, nežnih boja

Jasno je da svoj nežan i prilično pažljiv i miran karakter nećete iskazati mačkastim ramom za naočare. To mnogi pokušavaju, pa budu pogrešno shvaćeni i pre nego što progovore. Treba da znate da ukoliko ste povučeni, ukoliko je to jednostavno vaš stil, ukoliko ste tihi, pažljivi, perfekcionisti, nežni, treba takve okvire da birate. Dakle, kockaste ili ovalne oblike, u nežnim toplim bojama. Mogu to da budu i crveni okviri, mogu da budu okviri u bojama i sa dezenima, ali da se to jedva nazire, jer na taj način govorite o vašoj mističnosti, a obično osobe koje su ćutljive i nežne zrače određenom dozom mističnosti, što može da bude protumačeno na veoma pozitivan način, jer onda ljudi žele da vas bliže upoznaju i da pokušaju da dostignu te neke visine na kojima se vi nalazite.

Za energične i pričljive – izražajni okviri

Dakle, svi oni mačkasti okviri u optičarskim radnjama, svi oni okviri koji su jarkih boja, sa cirkonima, dobrih i upečatljivih dezena su i te kako za energične osobe. Mada, takve osobe se mogu prepoznati i bez naočara na kilometar. Međutim, samo ove naočere će dati tu posebnu notu koja vam nedostaje. Birajte bez bilo kakve zadrške crvene okvire, birajte okvire koji govore umesto vas. Nikako ne treba da birate okvire u optičarskim radnjama koji su blagih boja. To jednostavno ne ide uz vas. Jakim ličnostima trebaju definitivno i jaki okviri.

Hedonistima i avanturistima – neobično i originalno

U malo kojoj optičarskoj radnji će se naći ono što treba ovom tipu ljudi. Dakle, oni ne pristaju na nešto što je već viđeno, nešto što je već postalo svakidašnje, nešto što je IN. Oni od toga beže što je dalje moguće, oni biraju krajnosti, biraju ono neočekivano. Ne zato da bi se razlikovali, jer se i onako po svemu razlikuju, već nalaze ono što ih asocira na njihov nemirni duh, na njihovu ličnost. Dakle, njima nije važno da li će im neko na ulici reći da su se čudno obukli ili da imaju čudne naočare. Njima je važno da se oni osećaju dobro i da uživaju maksimalno u svakom minutu svog života. Svi ti neverovatni dezeni, čudni oblici, njima i te kako pristaju, oni samo moraju da nađu ono što njima odgovara. Okrugle, mačkaste u bojama, ovalne ili kockaste  – bilo koje, samo da se bar za nijansu razlikuju od nečega što je u potpunosti popularno.

КатегоријеRazno

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *